› blog

Sawka MN, Burke LM, Eichner ER, Maughan RJ, Montain SJ, Stachenfeld NS.

Pas d'image

Sawka MN, Burke LM, Eichner ER, Maughan RJ, Montain SJ, Stachenfeld NS.

Hew-Butler TD, Sharwood K, Collins M, Speedy D, Noakes T. Suplimentarea cu sodiu nu este necesară pentru a menține concentrațiile serice de sodiu în timpul unui triatlon Ironman. Br J Sports Med. Mar 2006;40(3):255-259.Rodriguez NR, DiMarco NM, Langley S. Poziția Asociației Americane de Dietetică, Dieteticieni din Canada și Colegiul American de Medicină Sportivă: Nutriție și performanță atletică. J Am Dieta Asoc. Mar 2009;109(3):509-527.Sawka MN, Burke LM, Eichner ER, Maughan RJ, Montain SJ, Stachenfeld NS. Stand de poziție al Colegiului American de Medicină Sportivă. Exerciții fizice și înlocuirea lichidelor. Med Sci Sports Exercice. Februarie 2007;39(2):377-390.Speedy DB, Thompson JM, Rodgers I, Collins M, Sharwood K, Noakes TD. Suplimentarea cu sare orală în timpul exercițiilor la ultradistanță. Clin J Sport Med. Sept 2002;12(5):279-284.

Dacă ați văzut vreodată o luptă de arte marțiale mixte (MMA), probabil că ați observat fizicul impresionant al atleților, care se datorează în mare parte regimurilor lor intense de antrenament și obiceiurilor nutriționale. Deși este posibil să nu ai timp să te antrenezi la fel de intens ca un atlet profesionist, poți să încorporezi unele dintre mișcările lor de antrenament de forță în antrenamentele tale și să începi să dezvolți un pachet de șase notabil al tău.

Iată cinci exerciții pe care le folosesc cu sportivii profesioniști de MMA cu care lucrez săptămânal.

Cercuri laterale T-coloana vertebrală

Întotdeauna recomand un fel de pregătire dinamică pentru încălzire/mișcare înainte de a începe un antrenament de antrenament de forță. Folosesc acest exercițiu cu majoritatea clienților mei, indiferent de profesia lor. Sportivii mei de MMA sunt de obicei strânși în partea superioară a spatelui din diferitele poziții în care își pun corpul. Pentru „jocheiul de birou” care petrece ore întregi pe zi la un birou, mușchii strânși din partea superioară a spatelui sunt, de asemenea, obișnuiți, deoarece ședința pentru perioade lungi de timp face ravagii în postura cuiva. Pentru a ajuta la combaterea posturii proaste, trebuie să facilitați extensia și rotația coloanei vertebrale toracice cu mișcări ca aceasta.

Pentru a începe, întinde-te pe o parte și trage-ți genunchiul de sus până la 90 de grade folosind o rolă de spumă sau o minge medicinală. Aduceți mâinile împreună în fața dvs. și începeți mișcarea prin întoarcerea mâinii de sus și alunecând-o de-a lungul solului, în sus și peste cap. Scopul este de a menține dorsul mâinii cât mai aproape de sol pe parcursul întregii mișcări. Odată ce ajungi la fund, inversează mișcarea și glisează mâna înapoi în jurul capului până în poziția de pornire. Efectuați opt până la 10 cercuri pe fiecare parte.

Sprawl (Se poate face cu sau fără minge medicinală.)

Puneți ambele mâini pe pământ și sari înapoi într-o poziție întinsă sau burpee. Când lucrez cu sportivii mei de MMA, îi spun să-și lase șoldurile în jos rapid și jos până la pământ. Pentru pasionații de fitness în general, săritul înapoi într-o poziție de push-up este o altă opțiune grozavă. Inversați această mișcare și pe măsură ce vii în sus, efectuează un salt direct în aer, folosind brațele pentru a ajuta la mișcare. Coborâți imediat înapoi și repetați pentru numărul dorit de repetări.

Urs Crawl

Începând cu mâinile și genunchii pe sol, mișcă brațul și piciorul opus înainte în același timp. Cu laturile comutatorului de control, alternând acest model transversal pentru distanța dorită.

Stai afara

Din partea superioară a unei poziții de împingere sau mâini și genunchi, rotiți-vă trunchiul și treceți un picior sub corp, extinzându-l pe partea opusă. Mă asigur că îi îndemn pe sportivii mei de MMA să țină acel cot de sus strâns de coaste în acest moment al mișcării. Apoi, trageți piciorul înapoi și reveniți la poziția inițială înainte de a repeta mișcarea pe cealaltă parte. Pentru o provocare suplimentară, la această mișcare se poate adăuga un push-up.

Complex Inchworm

Îl numesc viermele „complex” deoarece este într-adevăr o combinație a câtorva mișcări. Începeți cu picioarele unite și îndoiți-vă de la talie în timp ce ajungeți cu mâinile la pământ. Efectuați o mișcare „inchworm” întinzându-vă mâinile până când vă aflați într-o poziție de push-up. De aici, balansați-vă ușor corpul înapoi și săriți-vă picioarele până la exteriorul mâinilor. Coborâți-vă fundul cât de jos puteți pentru o întindere mare a inghinală, apoi ridicați un braț deasupra capului cât mai sus posibil, încercând să vă trageți brațul înapoi, astfel încât să fie în linie cu urechea. Ridicați celălalt braț în același mod și ridicați-vă. Coborâți brațele și repetați întreaga secvență timp de cinci până la șase repetări complete.

Multe dintre aceste mișcări lucrează partea din față a corpului, așa că, dacă le includeți în antrenamente, asigurați-vă că vă echilibrați rutina cu unele mișcări din spate, cum ar fi rânduri, deadlift și/sau mișcări de tragere. O abordare echilibrată, a întregului corp este cea mai sigură și eficientă modalitate de a deveni mai puternic, de a vă mișca mai bine, de a vă simți grozav și de a intra în formă de luptă.

Sunteți gata să vă puneți la încercare fitness-ul? Aflați dacă puteți face trei runde în acest antrenament MMA.

S-ar putea să credeți că un medic ar fi în mod obiectiv – indiferent de greutatea sa – să fie capabil să diagnosticheze și să îngrijească în mod corespunzător un pacient supraponderal sau obez. Noile cercetări sugerează altfel, a raportat Time Heathland.

Publicat în numărul online din ianuarie a revistei Obesity și condus de cercetătorii de la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (JHSPH), studiul a constatat că medicii supraponderali sau obezi sunt mai puțin probabili decât medicii cu indice de masă corporală (IMC) normal să discute despre pierderea în greutate. opțiuni cu pacienții obezi.

Și mai surprinzător, cercetătorii au descoperit că medicii mai grei erau mai puțin probabil să diagnosticheze un pacient ca fiind obez. Dacă medicii au perceput ca greutatea pacienților să o îndeplinească sau să o depășească pe a lor, i-au diagnosticat corespunzător.

Cu alte cuvinte, starea fizică a unui medic poate conta dacă doriți să aflați adevărul despre greutatea dvs. și, de asemenea, să primiți sfaturi solide de pierdere în greutate.

Cercetătorii au chestionat 500 de medici de îngrijire primară și dintre aceștia, 30 la sută dintre medicii cu greutate normală au discutat despre pierderea în greutate cu pacienții lor mai grei, în timp ce doar 18 la sută dintre pacienții supraponderali sau obezi au făcut-o. Un covârșitor de 93 la sută dintre medicii mai slabi, comparativ cu doar 7 la sută dintre cei mai grei, erau susceptibili de a diagnostica obezitatea.

Următoarele numere pot oferi un indiciu asupra de ce acțiunile medicilor au variat:

80% dintre medicii mai slabi, comparativ cu 69% dintre medicii mai grei, credeau ca pacientii lor ar avea incredere in sfaturile lor de slabire. Și 53 la sută dintre medicii cu greutate normală față de 37 la sută dintre medicii supraponderali au avut încredere în capacitatea lor de a oferi sfaturi legate de dietă și fitness.

„Aș fi surprins dacă acest comportament [de la medici] este intenționat. Cred că o mare parte din el este subconștient”, a declarat Sara Bleich și profesor asistent de politici de sănătate la JHSPH pentru Time Heathland. „Ceea ce sugerează acest studiu este că atributele fizice ale medicilor au o contribuție mult mai mare la îngrijirea pacienților decât mi-am dat seama înainte”.

„Am fost total surprinsă de descoperiri”, a spus ea.

Medicii și alți furnizori de asistență medicală pot cunoaște sănătatea și corpul nostru, dar sunt totuși umani și predispuși să lupte cu obezitatea la fel de mult ca restul populației. De fapt, ABC News a raportat despre un alt studiu, care a constatat că 55% dintre cele 2.103 asistente intervievate erau obezi.

ACE a evidențiat fitnessul la locul de muncă și colaborarea sporită între organizațiile de fitness și de îngrijire a sănătății drept obiective cheie în raportul său anual de viziune pentru fitness în America din 2012. Obținerea medicilor și asistentelor mai în formă prin încurajarea fitness-ului la locurile lor de muncă și apoi împuternicirea acestora cu informații despre fitness lucrând cu profesioniști în fitness poate fi un alt nivel necesar de intervenție pentru combaterea epidemiei de obezitate a țării.

Ce părere aveți despre concluziile acestui studiu? Ai avea încredere în sfaturile medicului tău despre dieta și fitness dacă el sau ea nu pare să fie în formă?

Una dintre replicile mele preferate de film din toate timpurile este de la Jerry McGuire – și nu, nu este „M-ai avut la salut”. Este „Ajută-mă, ajută-te. AJUTĂ-MĂ, AJUTĂ-TE!” Tine minte? Și nu s-au putut rosti cuvinte mai adevărate între partenerii de antrenament. Prietenul potrivit de antrenament poate fi exact ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți zdrobi obiectivele de fitness.

Un studiu de la Departamentul de Kinesiologie al Universității de Stat din Michigan a constatat că antrenamentul cu un partener de exerciții poate crește timpul de antrenament. Cercetătorii au descoperit că participanții care au mers cu bicicleta împotriva unui partener simulat pe un ecran s-au antrenat de două ori mai mult decât participanții care au mers singuri cu bicicleta. Un prieten de antrenament este acolo pentru a te provoca și a te încuraja, dar te poate face și să muncești mai mult și mai mult decât ai face în mod normal. Acest lucru se datorează faptului că, după cum autorul studiului Brandon Irwin, Ph.D. spune: „…nu vrei să fii „veriga slabă”.”

În cazul în care aveți nevoie de ceva mai convingător, iată câteva motive pentru a face echipă astăzi:

Vei apărea. Un lucru este să stingi alarma și să te răsuci când faci sport singur. M-am târât din pat în multe dimineață devreme, murmurând motive pentru care nu pot merge la alergat. Dar gândul că partenerul meu de antrenament stă la colț în întuneric și mă așteaptă – și jena de a trimite mesaje cu o scuză pe jumătate pregătită pentru a anula – mă împinge pe ușă de fiecare dată.E mai DISTRACT. Să fim realiști aici – banda de alergare și eliptica nu sunt cele mai interesante modalități de a petrece timpul. Cu un partener lângă tine, râzând și discutând în timp ce transpirați, timpul zboară.Veți avea mai multe opțiuni. Ai putea trage cu cercuri singur, dar cu un partener devine un joc de unu-la-unu! Unele dintre cele mai distractive exerciții necesită o a doua persoană. Încercați împingerea cu roaba, în care o persoană face o împingere în timp ce cealaltă stă în picioare ținând gleznele partenerului său. „Deținătorul” se ghemuiește pe măsură ce partenerul său se apropie de podea, astfel încât ambii cei care fac exerciții fac un antrenament în același timp.„Prins” niște obiceiuri sănătoase. Cercetătorii de la Universitatea Harvard au descoperit că obiceiurile nesănătoase precum supraalimentarea și fumatul sunt „contagioase”. Riscul unei persoane de a deveni obeză crește cu 2% pentru fiecare cinci contacte sociale obeze pe care le are. Dar poți și „prinde” motivația de la oamenii din jurul tău. Găsiți-vă un partener de antrenament puternic și sănătos și apropiați-vă.Vei avea pe cineva care să împartă succesul tău. Când te antrenezi singur și atingi unul dintre obiectivele tale, s-ar putea să-ți dai o palmă pe spate. Nu este nici pe departe la fel de interesant ca stabilirea obiectivelor împreună cu un partener și sărbătorirea cu un smoothie la barul de sucuri sau o ținută nouă în magazinul profesional.

Dar alegeți-vă partenerul de antrenament cu atenție, deoarece partenerul de antrenament greșit vă poate derai programul de fitness. Iată câteva considerente importante pentru a alege acea persoană specială: 

Găsiți un partener de antrenament cu un nivel de fitness similar. Dacă tocmai începi un program de alergare și faci echipă cu un maratonist experimentat, unul dintre voi va fi dezamăgit.Căutați pe cineva care vă împărtășește obiectivele de fitness. Dacă scopul tău este să slăbești 10 kilograme și partenerul tău dorește să participe la un concurs de culturism, îți va fi greu să-ți faci antrenamentele. În timp ce accentul tău va fi pus pe antrenamentele cardiovasculare, cel al ei va fi probabil pe forță, ceea ce înseamnă că unul dintre voi va rămâne scurt.Încercați să găsiți pe cineva care are un program similar. Dacă ești o persoană matinală și îți place să te antrenezi înainte de a te îndrepta la birou, probabil că nu vei putea să te asociezi cu cineva care lucrează în tura de noapte la un spital. În schimb, găsește pe cineva care va dori să facă mișcare într-un moment în care amândoi sunteți cel mai bun.Asigurați-vă că împărtășiți valori similare și aveți unele lucruri în comun. Nu este necesar ca tu și partenerul tău de antrenament să fii exact oglinzile unul celuilalt. De fapt, aceasta poate fi o oportunitate minunată pentru tine de a deveni mai deschis la minte și de a aprecia diferențele cuiva. Cu toate acestea, dacă nu aveți nimic în comun, este posibil să nu aveți multe despre ce https://produsrecenzie.top/rhino-gold-gel/ să vorbiți și să nu vă simțiți confortabil să vă împărtășiți experiențele de viață.

Unde poți găsi un partener bun de antrenament? Accesați www.meetup.com, www.findanexercisepartner.com și www.zogsports.com sau întrebați-vă antrenorul sau antrenorul!

În cuvintele renumitului economist Adam Smith, „Nu există un prânz gratuit”. Și când vine vorba de un glonț magic pentru pierderea în greutate, nu există nici unul dintre ele. Cu toate acestea, există acum prima pastilă de slăbit fără prescripție aprobată de Food and Drug Administration, numită Alli (aliat pronunțat), care este versiunea cu jumătate de putere a medicamentului de slăbit prescris Xenical (Orlistat).

Cum functioneazã?

Pentru cele mai bune rezultate, Alli trebuie luat înainte de fiecare masă care conține grăsimi. Acționează prin scăderea cantității de grăsime absorbită de tractul gastrointestinal în timpul procesului digestiv. Cercetările au arătat că, atunci când indivizii au folosit Alli în combinație cu dietă și exerciții fizice, au pierdut în medie cu până la 50 la sută mai multă greutate decât dacă ar fi făcut doar dietă și exerciții fizice. De exemplu, dacă ați pierde în mod normal 8 lire sterline într-o perioadă de șase săptămâni, luarea Alli vă poate ajuta să pierdeți aproximativ 12 lire sterline în aceeași perioadă de timp.

Există efecte secundare?

Ca și în cazul oricărui medicament, Alli are câteva efecte secundare documentate, inclusiv flatulență excesivă cu o scurgere uleioasă, mișcări intestinale frecvente și greu de controlat și scaune moale. Aceste efecte secundare par să fie legate de dieta dumneavoastră. Dacă consumați prea multe grăsimi după ce ați luat Alli, veți avea mai multe șanse să experimentați efectele secundare neplăcute asociate cu utilizarea acestuia (Notă: kiturile de pornire Alli recomandă utilizatorilor să consume o dietă cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de calorii din mese care nu conțin mai mult de 15 grame de grăsime).

Deci tot ce trebuie să fac este să iau această pastilă și voi slăbi, nu?

Nu chiar. Acei indivizi care îl salută pe Alli drept următorul glonț magic pentru pierderea în greutate ar trebui să țină cont de faptul că majoritatea experților în slăbire susțin că, fără efectele contributive ale dietei și ale exercițiilor fizice, efectele benefice ale lui Alli de slăbire vor fi foarte limitate. Simpla luare a pilulei fără a-ți modifica stilul de viață (adică, exerciții fizice regulate și aderarea la o dietă cu conținut scăzut de grăsimi și calorii) va produce puține rezultate vizibile sau deloc.  

Concluzia este că, în timp ce Alli poate ajuta la efortul de scădere în greutate, dieta și exercițiile fizice sunt încă cheia succesului de slăbire pe termen lung. Cred că vechea vorbă este corectă – dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este.

Alec Baldwin în februarie 2010 înainte de pierderea în greutate

Alec Baldwin a arătat mai subțire la cea de-a 18-a ediție anuală a premiilor Screen Actors Guild, pentru că a ajuns în formă!

După cum a raportat New York Daily News, starul „30 Rock” a pierdut 30 de kilograme pentru că a fost diagnosticat cu prediabet în luna mai trecută.

„Am slăbit 30 de kilograme în patru luni”, a spus Baldwin pentru Access Hollywood. « Este uimitor. »

Cum a avut atât de reușit să piardă acele kilograme? Implementarea schimbărilor de dietă și exerciții fizice, desigur.

A renunțat la zahăr și a spus: „Fac Pilates și spin, dar nu fac atâta yoga pe cât mi-aș dori”. S-a întâlnit cu instructorul de yoga, Hilaria Thomas, așa că nu e de mirare că este un susținător al practicii.

Dacă doriți să aflați mai multe despre prevenirea sau gestionarea diabetului zaharat prin exerciții fizice, urmăriți ce a spus expertul în fitness, Chris Freytag.

credit foto: flickr/Vivanista1

Pe măsură ce îmbătrânești, este extrem de important să menții o rețea socială puternică și un stil de viață activ din punct de vedere fizic.Commentaire

Bon plan
O'Wano Lagune Publié le 01.03.2021

O’WANO LAGUNE – RESTAURANT AFRICAIN

Situé dans la commune de Bingerville à Abidjan, l'espace O'WANO Lagune vous accueillera dans un lieu atypique. O'WANO lagune, séduit par sa beauté aux couleurs…

Lire la suite
Recevez toute l’actualité

Inscrivez-vous à la Newsletter du Journal de Bangui et recevez gratuitement toute l’actualité

Agenda
  • Il n'y a aucun évènements à venir.
Voir tout l’agenda
Retour en haut