› blog

5 plăcuțe de încălzire pentru a lua în considerare

Pas d'image

5 plăcuțe de încălzire pentru a lua în considerare

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

plăcuțele de încălzire sunt o formă de terapie termică pentru a calma mușchi și dureri și dureri articulare. Acestea vin într -o varietate de dimensiuni, forme și mecanisme de încălzire.

legături rapide

 • Pentru un tampon de încălzire cu infraroșu: Thermotex Platinum Far Infraroared Pad – All Scop
 • Pentru plăcuțe de încălzire chimică: Thermacare Heat Wraps
 • Pentru un tampon de încălzire cu gel: CLIK CLAK REUSABLE PADESE DE ÎNCĂRCARE
 • Pentru un tampon de încălzire electrică: Geniani Extra mare de încălzire electrică mare
 • Pentru un tampon de încălzire fără fir: tampon de încălzire fără sârmă fără fir

Ce sunt plăcuțele de încălzire?

plăcuțele de încălzire oferă terapie termică topică în diferite părți ale corpului. Aceste produse pot ajuta la calmarea mușchilor și a articulațiilor și la ameliorarea durerii. Cercetările sugerează că terapia termică scade durerea și crește fluxul de sânge, metabolismul și elasticitatea țesutului conjunctiv.

tampoane de încălzire au diferite dimensiuni și tipuri, inclusiv plăcuțe electrice, infraroșii, chimice și lichide sau gel.

Cum funcționează plăcuțele de încălzire

plăcuțe de încălzire asigură O formă de terapie termică. Aplicarea căldurii într -o zonă cu articulații sau mușchi inflamați poate îmbunătăți circulația, deoarece căldura dilată vasele de sânge.

Cum funcționează o placă de încălzire depinde de mecanismul său de încălzire. Următoarele sunt câteva tipuri comune de plăcuțe de încălzire și modul în care funcționează.

Electric

Un tampon de încălzire electrică folosește bobine interne pentru a produce diferite niveluri de căldură pe baza setării utilizatorului.

Deși multe modele se conectează la o priză de perete, altele folosesc un pachet de baterii pentru energie. Produsele cu baterii pot fi mai convenabile pentru persoanele care necesită un tampon de încălzire din mers. Multe tampoane de încălzire electrică vin cu un cronometru automat de închidere pentru a preveni vătămarea.

infraroșu

plăcuțele de încălzire în infraroșu folosesc și electricitate. Cu toate acestea, produsele infraroșii transformă energia electrică în lumină infraroșie, ceea ce produce căldură. Cercetările mai vechi notează că unitățile infraroșii sunt eficiente în eliminarea sau reducerea durerilor cronice de spate inferioare.

, cum ar fi plăcuțele de încălzire electrică, infraroșu poate utiliza pachete de baterii sau pot conecta la o priză de perete. Aceste produse au, de obicei, caracteristici, cum ar fi diferite niveluri de căldură și cronometre automate de închidere.

tampoane chimice

tampoane chimice se bazează pe o reacție chimică pentru a crea căldură temporară. Unele tampoane de încălzire chimică se încălzesc automat odată ce o persoană expune produsul la aer. Alte produse pot implica stoarcerea tamponului pentru a elibera căldura.

Aceste tampoane sunt adesea disponibile în pachete și respectă direct pielea sau îmbrăcămintea unei persoane. Plăcuțele de încălzire chimică sunt adesea de o singură utilizare, iar oamenii vor trebui să le arunce odată ce s-au răcit.

geluri sau plăcuțe lichide

gel sau plăcuțe lichide au de obicei au nevoie de încălzire într-un Cu microunde înainte de a elibera căldură. Oamenii pot purta aceste tampoane în interiorul îmbrăcămintei sau direct pe piele, în funcție de instrucțiunile producătorului.

Aceste produse sunt adesea reutilizabile. Oamenii vor trebui să reîncălzească plăcuțele într -un cuptor cu microunde înainte de a le folosi din nou.

Când să folosiți o placă de încălzire

Terapia de căldură și rece poate oferi ameliorarea durerii. Potrivit Fundației Artritei, oamenii pot folosi una sau alte terapii în funcție de starea lor. Căldura de la plăcuțele de încălzire slăbește articulațiile și mușchii rigizi, iar terapia cu gheață sau rece ajută la umflături și dureri. Persoanele cu dureri articulare pot alterna între terapia caldă și rece, dar trebuie să aștepte câteva ore între fiecare aplicație.

Alte cercetări arată că terapia termică poate ajuta la ameliorarea crampelor menstruale. Căldura poate reduce tensiunea musculară și poate relaxa mușchii abdominali și pelvici din jur. Acest lucru poate ajuta la reducerea durerii din cauza spasmelor musculare.

Circulația crescută a sângelui poate ajuta, de asemenea, la reducerea retenției și umflăturii de lichide, reducând orice durere din cauza compresiei nervoase.

Terapia termică poate ajuta, de asemenea,:

 • Dureri de spate cronice
 • Spasme din spate și gât
 • tulpini sau entorse
 • Încălzirea mușchilor rigizi înainte de activitate

a Persoana nu ar trebui să folosească terapia termică dacă:

 • Zona afectată este caldă la atingere
 • Au o rană deschisă
 • Au leziuni nervoase în Zona

Aflați mai multe despre terapia termică.

Lista de produse

Următoarele sunt câteva plăcuțe de încălzire disponibile pentru a cumpăra online.

Vă rugăm să rețineți, scriitorul nu a testat aceste produse. Toate informațiile sunt bazate pe cercetare.

Thermotex Platinum Far Infrarod Pad-All Scop

Thermotex oferă mai multe soiuri de plăcuțe de încălzire cu infraroșu, inclusiv tamponul de încălzire cu infraroșu cu platină. Compania afirmă că acest produs va pătrunde până la 2,36 inci (in) în zona afectată în 20 de minute. Padul conține trei inserții de 3 x 8-in pentru a oferi căldură.

Compania susține că poate ajuta la beneficiul durerii în mai multe zone ale corpului, inclusiv din spate, umeri, https://produsrecenzie.top/ gât și șolduri. Thermotex oferă videoclipuri instructive pentru a le arăta oamenilor cum să folosească tamponul de încălzire pe diferite părți ale corpului.

Cumpărați acum

Thermacare Heat Wraps

Thermacare oferă mai multe dimensiuni de ambalaje de căldură care utilizează o substanță chimică reacție pentru a crea căldură. Compania proiectează fiecare tampon de dimensiuni pentru a se potrivi cu anumite zone ale corpului. Plăcuțele sunt potrivite pentru spate, gât, mușchi, articulații și crampe menstruale.

O persoană aplică plăcuțele pe pielea lor și le poate purta până la 8 ore. Sunt disponibile în cutii cu una sau mai multe.

Cumpărați acum

CLIK CLAK PADURI REUSABILE REUSABILE

Clik Clak vinde diverse pachete de tampoane de încălzire și răcire cu gel pentru a fi utilizate pe diverse părți ale corpului. Acest produs include dimensiuni de tampon adecvate pentru zone mai mari, cum ar fi partea inferioară a spatelui și zone mai mici, cum ar fi umerii.

Oamenii trebuie să prindă tamponul pentru a -l încălzi. Când tamponul se răcește, oamenii îl pot așeza în apă clocotită timp de 20 de minute pentru a reîmprospăta. Compania nu precizează cât timp rămâne cald.

Cumpărați acum

Geniani Extra mare de încălzire electrică

Acest produs este potrivit pentru durerea din spate și menstruală. Acest produs are un cronometru automat de închidere, iar oamenii pot alege la foc mic, mediu sau mare. Oamenii trebuie să conecteze această placă la o priză.

Compania afirmă că tamponul de încălzire este spălat la mașină. Compania oferă o garanție de 5 ani și afirmă că produsul este contul de economii de sănătate (HSA) și contul de economii flexibile (FSA) eligibil.

Cumpărați acum

Pad de încălzire fără sârmă fără fir

Placa de încălzire fără cerneală fără fir, folosește o baterie reîncărcabilă, permițând oamenilor să folosească terapie termică din mers. Bateria durează până la 4 ore cu o singură încărcare atunci când oamenii folosesc produsul într -o setare scăzută.

Acest tampon are trei setări de căldură: scăzut, mediu și mare. Are o placă integrată pentru utilizare mâini libere, care este reglabilă și se poate extinde la 55 in. Acoperirea plăcuței este 100% poliester și poate fi spălat mașinii.

Cumpărați acum

Beneficiile pentru sănătate și riscurile plăcuțelor de încălzire

plăcuțele de încălzire oferă terapie termică topică pentru anumite zone ale corpului. Acestea pot ușura simptomele durerilor și durerilor de mușchi și articulații.

O persoană poate găsi, de asemenea, folosind un tampon de încălzire înainte de exercițiu este benefic. Fundația de artrită sugerează utilizarea unui tampon de încălzire înainte de activitatea fizică pentru a încălzi articulațiile și mușchii pentru o întindere mai bună.

Cercetătorii au descoperit că alternarea între căldură și terapii la rece și utilizarea medicamentelor atenuează durerile de spate ale participantului.

Cu toate acestea, plăcuțele de încălzire pot prezenta riscuri pentru sănătate. Într -un studiu din 2012, analizând diferite moduri de terapie termică, inclusiv plăcuțe de încălzire și pachete de gel, cercetătorii au descoperit că pachetele de gel reprezentând peste 50% din arsurile raportate în studiul lor asupra pacienților spitalizați pentru arsuri din dispozitivele de încălzire. Plăcile de încălzire electrică au reprezentat aproximativ 17% din toate cazurile.

Acest studiu a avut loc într -un spital din Coreea și poate să nu reprezinte alte studii care analizează cauzele mai multor arsuri minore.

Când se folosește un tampon de încălzire electrică, o persoană ar trebui să înceapă Pe cea mai mică setare și își croiește drumul, având grijă să stabilești un cronometru pentru a evita să -l lase prea mult timp.

Pentru orice tampon de încălzire, o persoană ar trebui să urmeze toate instrucțiunile pentru dispozitivul său. Producătorii pot instrui o persoană să utilizeze huse de protecție și să ofere instrucțiuni cu privire la cât timp o persoană poate utiliza tamponul.

O altă problemă potențială din plăcuțele de încălzire electrică este incendiile electrice. Deși mulți vin cu închideri automate, o persoană ar trebui să verifice întotdeauna dacă placa lor nu are semne evidente de uzură sau de daune înainte de a-l conecta.

Întrebări frecvente

Următoarele sunt câteva întrebări frecvente despre plăcuțele de încălzire.

sunt sigure plăcuțele de încălzire în timp ce dormi?

O persoană nu ar trebui să doarmă cu un tampon de încălzire. Cu toate acestea, întins pe un tampon de încălzire pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a dormi poate atenua durerea și poate ajuta somnul. Este esențial să urmați toate instrucțiunile producătorului atunci când utilizați un tampon de încălzire.

sunt plăcuțe de încălzire bune pentru dureri de spate?

Studiile arată că plăcuțele de încălzire pot ajuta o persoană să găsească alinare pentru Dureri de spate cronice. În AN, cercetătorii au descoperit că căldura umedă era mai eficientă decât căldura uscată, dar ambele au atenuat durerea.

Unele companii vând tampoane de încălzire umedă. Oamenii nu ar trebui să încerce niciodată să umezească un tampon de încălzire decât dacă producătorul afirmă că este sigur să facă acest lucru.

Rezumat

Există mai multe tipuri de plăcuțe de încălzire disponibile pentru a cumpăra online. O persoană poate folosi plăcuțe de încălzire pe diverse zone ale corpului său pentru a ușura durerile și durerile de mușchi și articulații.

plăcuțele de încălzire pot fi, de asemenea, benefice pentru crampe menstruale. Căldura încurajează fluxul de sânge și reduce retenția de lichide.Commentaire

Bon plan
O'Wano Lagune Publié le 01.03.2021

O’WANO LAGUNE – RESTAURANT AFRICAIN

Situé dans la commune de Bingerville à Abidjan, l'espace O'WANO Lagune vous accueillera dans un lieu atypique. O'WANO lagune, séduit par sa beauté aux couleurs…

Lire la suite
Recevez toute l’actualité

Inscrivez-vous à la Newsletter du Journal de Bangui et recevez gratuitement toute l’actualité

Agenda
 • Il n'y a aucun évènements à venir.
Voir tout l’agenda
Retour en haut